Ik wil van die spanning af!

Wij laten je ervaren hoe je jezelf voelt als je innerlijke ongemakken, oude pijnen, emoties en warrig gedachten loslaat om werkelijk in diepe innerlijke rust en vrede te komen.


Individueel consult: 

diep ontspannen

Tijdens een individueel consult bespreken we jouw innerlijke strijd. We analyseren de patronen in je gedrag, je gedachten en je gevoelens. We geven je handreikingen om concreet met jezelf aan de slag te gaan. Ook krijg je een op jouw afgestemde combinatie van behandelingsvormen waarmee je terplekke de op dat moment aanwezige spanningen diep loslaat en je diepe rust kunt ervaren.

 

“Het voelt alsof de spanning tijdens de behandeling uit mijn lichaam wegloopt, daarna voel ik me weer rustig en ontspannen.”
-Karin-

 “Tijdens de gesprekken bleek dat er een heel ander en dieper probleem aan mijn klachten ten grond slag lag".
-Bram- 


Groepscursus: 

nieuw handelingsrepertoire

Tijdens de tweedaagse groepscursus bespreken we aan de hand van het boek Ik-reflex en vele voorbeelden uit het dagelijkse leven de patronen en de werking van gevoelens, gedachten en gedrag. Je krijgt een breed handelingsrepertoire om zelf aan de slag te gaan met het loslaten van innerlijke ongemakken en spanningen die je in allerlei situaties van je leven kunt inzetten.

 

“Thuiskomen tussen gelijkgestemden. Al jaren oefen ik met het omgaan met mijn ik-reflex, maar ik heb toch weer nieuwe inzichten gekregen door de praktische en humoristische insteek van de docenten.”
-Jessica- 

“De 2-daagse heeft me geholpen om met humor en liefde naar m’n angstmechanisme te kijken. Het lukt me nu veel beter lukt om er in te ademen en spanning los laten.”
-Lisanne-

“Heerlijk, en ook confronterend, deze dagen voor mezelf. Ik kreeg niet alleen inzicht in mijn gevoelens, maar ook handvatten om weer rustig te worden en pijn los te laten.”

-Joop- 

 

Disclaimer: 
Tijdens de behandeling word je lichaam aangeraakt, als je dat niet op prijs stelt, kun je dat vooraf aangeven. Al onze adviezen kunnen naast en ter aanvulling op medische behandelingen worden gedaan. Wij adviseren je altijd de behandeling van uw arts of specialist te volgen en af te maken.